Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Rassenrellen op komst? Rassenrellen op komst?

Rassenrellen op komst?

Ook in Groot-BrittanniŽ leidt de immigratie van Roma-zigeuners tot spanningen. Vanuit onverdachte hoek wordt gewaarschuwd voor (nieuwe) rassenrellen.

Geruime tijd reeds kreunen verschillende Duitse steden onder de toevloed van ongeschoolde immigranten uit RoemeniŽ en Bulgarije (veelal Roma-zigeuners) die er aanspraak maken op allerhande sociale voorzieningen.

Gevaar voor sociale vrede

De problemen die hiermee gepaard gaan, hebben ondertussen zoín omvang aangenomen dat de Duitse vereniging van steden en gemeenten er in een brandbrief voor waarschuwde dat in verschillende grootsteden de sociale vrede in het gedrang komt. Ook in Groot-BrittanniŽ zorgt de toestroom van Roma-zigeuners ondertussen voor toenemende wrijvingen met de autochtone bevolking. In die mate zelfs dat niemand minder dan voormalig socialistisch minister David Blunkett er deze week in een gesprek met de BBC voor waarschuwde dat de toestand in enkele gemeenten dreigt te exploderen en kan leiden tot een heruitgave van de rassenrellen die het land eerder kende.

Wereldvreemd

Aangezien de problemen alleen nog maar groter dreigen te worden wanneer vanaf 1 januari 2014 de grenzen met RoemeniŽ en Bulgarije helemaal opengaan, vroeg de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Hans-Peter Friedrich - samen met zijn collegaís uit Nederland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk - de Europese commissie eerder al om paal en perk te stellen aan het sociaal toerisme binnen de Europese Unie. In een reactie lieten de beroepsoptimisten van de Europese Commissie echter weten dat er eigenlijk helemaal geen probleem bestaat en doortastende maatregelen dus ook niet nodig zijn.

Voor zover dat nog nodig was, werd daarmee nog eens aangetoond dat deze EU een wereldvreemd instituut is dat de problemen niet oplost, maar ze alleen nog vergroot.


#EuropeseUnie  #Groot-BrittanniŽ  #Duitsland  #Roma  #Europesecommissie
vlaamsbelang . nieuws . 15 november 2013
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Islamterreur - Ondergaan of terugslaan
Meldpunt asieloverlast
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
Het enige antwoord is minder Europa. Veel minder.

Bart Sturtewagen

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief